Anasayfa
Hakkımda
Reklam
İletişim
v4
Panelden Düzenleyiniz
Burayı panelden düzenleyebilir ve yazı ekleyebilirsiniz.
sipsiv2
Panelden Düzenleyiniz
Burayı panelden düzenleyebilir ve yazı ekleyebilirsiniz.
wordpress seo
Panelden Düzenleyiniz
Burayı panelden düzenleyebilir ve yazı ekleyebilirsiniz.

Facebook ta hashtag kullanımı başlıyor mu ?

6 saat önce Onur BATUR tarafından yazılmıstır.
Facebook ta hashtag kullanımı başlıyor mu
   Sosyal medya devi Facebook twitterın çıkış noktası diyebileceğimiz hashtagi (#) kullanacağı iddia ediliyor.Twitterın çıkış noktası olarak hashtagi gösterdim belki yanlış bir kullanım gerçekleştirdim ama biz hashtagi twitter da tanıdık :) 
     Wall street Journal gazetesinin iddia etttiği habere göre Facebook hashtag kullanımı üzerinde çalışmakta.Hashtag kullanımı sayesinde kullanıcılar twitterda olduğu gibi facebook üzerinden de hashtag # kullanarak bir konu üzerinde yorum yapabilecekler. Ama tabi bu sadece bir iddia :)
   Facebook hashtag olsa güzel olurmu ? bence olmaz.Hatta twitter bu şekilde belki de kullanıcı bile kaybedebilir şeklinde bir komplo teorisi bile üretebilirim.Zaten görsel olarak facebook twitteran bir adım önde . Keza kullanan insan sayısına göre de. 140 karaket sınırı da olmaz heralde :) yaz babam yaz :) Bu şekilde eğer facebook ta hashtag kullanımı başlar sa twitter da olduğu gibi kullanıcılar örneğin türkiye de gerçkeleşen bir olay hakkında hashtaglar le yorum yapabilecek ve birden fazla kullanıcı , hatta milyonlarca kullanıcı kim ne yazmış görebilecek. 
     Bakalım gerçekten de facebook ta hashtag kullanımı gerçekleşecek mi ? İlerleyen günler de elbet göreceğiz :)
Benzer Yazılar
Yorumlar ( Yorum Yok )

Bu sitede yayınlanan yazılar kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Tüm hakları saklıdır.